La vida és lliura i fluida

“ La vida és lliura i fluida. No podré aturar-la. No podré fixar-la. I qualsevol intent de fer-ho serà un dolor, lleu o profund, en algun teixit del meu cos, en algun trosset de la meva ànima”.

A Nuïtat estrenem web i us la volem presentar. És la nostra tercera web i amb elles hem anat vivint la nostra pròpia evolució i canvis.  Canvis com a fonament en l’expressió de la vida. Nuïtat Espai vam generar-lo i construir-lo el 2008, quan ja portàvem 7 anys treballant per la salut a través de la cura del cos i l’esperit. Amb els anys hem après que part del secret és prendre i deixar anar, prendre i desprendre’ns, rebre i donar. Amb els anys hem sabut que optem per una mirada a l’individu i al grup, comprometent-nos amb la família humana i sabent-nos fills de la Mare Terra i del Pare Cel. Elegim tenir cura simultàniament i artesanalment del cos, de la ment i de l’esperit. Som família que creix des del Cor.

Nuïtat va nàixer amb Massatges profunds i Moviment Expressiu, juntament a una mirada de la Medicina Tradicional Xinesa i la perspectiva Sistèmica.  Sabíem que el cos era expressió de la natura cíclica i manifestava la pau i les guerres de la comunitat i dels diàlegs interns.

Des de llavors, molt ha plogut i nevat. Equips diversos amb cicles diversos, amb enfocs més comunitaris, i enfocs més meditatius, amb propostes més atrevides, i moments de decisions.

El centre del foc de Nuïtat continua essent el mateix: la Vida. La vida com a motor, repte, aprenentatge, vivència i consciència. El sentit continua essent la Consciència. Perquè la salut i la consciència van de la mà des de la nostra mirada. La vivència-percepió directa amb Presència retorna al cos la fluïdesa i l’alegria de la vida, i ens dóna amplitud per a caminar amb comprensió.

Per a Nuïtat la Salut és portar a un altar propi, a voltes en comunitat, les parts oblidades, adolorides, enceses i ofegades. Aquest altar de foc i tendresa permet que el teixit de l’ànima i els nusos del cos respirin Alè de nou i es reunifiquin a l’imparable, inabarcable i misteriós riu de la vida. Quan això succeeix, de manera sobtada o en procés lent, les persones tornem a sentir que formem part d’un tot més gran i que som indispensables, extraordinàries i alhora insignificants.

És des d’aquest lloc d’escolta i de respecte,  d’humor i no-saber que us presentem la nova web. Amb gust i ganes. Com un part. A voltes som molt etèries, i a voltes sumament persistents, i, sí: estem generant alguns espais perquè puguis desprendre’t d’algunes maneres que aquests temps convulsos ens demanen deixar anar. I sí: estem generant espais perquè puguis respirar-te, escoltar-te i posar fil a l’agulla en allò que la teva veu interior et diu que és essencial. I sí: generem espais per aprofundir en els missatges del teu cos, del teu sentir, i de la teva quietud.

Els nous temps ens demanaran claredat amb el què volem i pensem, i ens demanaran força i centre per a mantenir-nos fermes i flexibles.  Nuïtat t’ajuda a posar arrels al cos i plomes a les teves ales.

Et desitgem Salut, Consciència i Llibertat per la nova i bella creació del 2022!!

Sandra i Farners

Arbúcies, gener 2022.

Comparteix:

Facebook
Twitter

Altres Articles

RETIRS des de NUÏTAT

Començar de nou. Ciclejar. Com si res. Com tot el que està viu. La primavera ens porta l’energia amagada, guardada, a vegades custodiada, a vegades oblidada. Com ha estat el teu

Llegir més »
Scroll to Top