Retirs

Retir individual

Retir individual o en parella a la Yurta o al bosc
Pel temps que necessitis et fem acompanyament a mida
Nuitat Espai i la Yurta del Montseny hem creat aquest retir UN SILENCI PER ACOLLIR L’ANIMA perquè puguis trobar un espai on retirar-te i trobar-te amb tu mateixa, amb tu mateix.
Hem generat aquesta escletxa en el bosc perquè tornis a escoltar-te, puguis calmar-te enmig dels arbres i els cels del Montseny, i tornis al punt.

Uns dies d’introspecció amb la intenció d’obrir-te a viure una experiència més prolongada de l’estat del ioga. Ens agradaria explicar-te una mica d’on va sorgir la idea per a poder oferir aquest format una mica més llarg de l’experiència del ioga. Una tarda qualsevol després d’una sessió de ioga, Laia Ventura directora de Mas Pineda i alumna de Sandra, li explica que regenta una casa rural en el cor de l’Alta Garrotxa i que s’imagina un cap de setmana dedicat a l’autocura i al ioga.

Retir donaLluna

Aquesta és una convocatòria de la Mare Gran per les filles que volguem ajaure’ns a terra i obrir el CorVentre a les seves veus que són les nostres.

És un Viatge al Femení profund
És un retir de Silenci i Quietud dins el bosc, damunt la Mare.

Retir homeSol

Estem preparant la primera edició del retir al bosc per a homes. Cadascú al seu arbre, quiet, conscient, obert i atent a les veus ancestrals i a la força salvatge de la natura.
Scroll to Top