Qui som i què fem

Som aquí per a recolzar el teu desplegament.

Nuïtat

Espai de salut

Nuïtat ve d’Unitat i de Nu.
T’acompanyem a propet de l’Origen, del Batec U perquè puguis posar-te en coherència a les eleccions profundes. T’ajudem a escoltar el teu Cos amb Intel.ligència: en el teu Cor hi és tot.
Nuïtat Espai és un centre dedicat a la Salut i nosaltres estem aquí per a recolzar-te en el teu desplegament aquí i ara. T’acompanyem en escolta, en activitats de cos, respiració i expressió perquè puguis sentir la teva valentia, la teva força i creis el camí que vols caminar. La nostra història està al servei de la Salut comunitària i personal en el sentit més ampli: som cos, som ment, som sentiment i som esperit. I potser res de tot això som.
Totes les nostres activitats s’encaminen a reforçar les teves decisions, i a confrontar-les quan vulguis revisar-les. legitimem el teu límit i alhora el qüestionem quan t’està fent de gàbia. La natura on som ens recorda l’essencial i ens mostra el camí de deixar anar els finals en la ciclicitat de l’espiral.
El procés terapèutic és per a nosaltres un camí de percepció, emoció i observació de guions, creences i anhels per tal que decisions preses en el passat, sovint des de la inconsciència i la supervivència, no retinguin excessivament la nostra capacitat de canvi-fluïdesa i d’autoexpressió. És un procés de permisos. Permisos per a veure de nou, poder-nos sentir ara i sentir la llibertat inherent; d’alguna manera veritat i llibertat es van prenent la mà; d’alguna manera estimar, estimar la vida i estimar-me esdevenen U, i en aquest U, Soc.

Sobre mi

Maria Farners Aymerich i Sureda

En els últims anys em dedico a l’acompanyament Individual i grupal a Nuïtat Espai d’Arbúcies; també treballo en un institut d’ensenyament públic amb la comunitat educativa, i en institucions i grups on se’m demanen els serveis per temes específics o supervisions.

“Acompanyar una persona o un grup esdevé per a mi un aprofundiment en l’ESCOLTA per a comprendre què està dient aquell cos-sistema com a veu d’una ànima invisible i alhora ben real i que vol manifestar-se”.

“Quan ve una persona a la consulta o faig un massatge, o quan guio una classe de moviment o de ioga o una intervenció a l’aula o un grup de treball… s’ajunta tota la informació del camp de les persones que estem interactuant i quasi sempre veig com s’obre una escletxa per on es pot revolucionar -a través de la paraula, el gest, el tacte, el so, l’olor, la quietud, la mirada, el silenci, …- la fixació, l’estancament, la repressió… i així la persona pot explorar de retornar, darrera la confusió i el dolor, al fluxe abundant de la vida que sempre espera”.

“Res és aliè a mi i l’aposta es ser Amor, i respirar quan vingui la foscor”.

Sobre mi

Sandra Gonzalez Cabrera

No m’agraden res les presentacions, ni definir-me, sento que per a conèixer a una persona cal passar temps amb ella…De manera que, què diré sobre mi? Escriure aquestes línies és tot un repte per a mi!
Però… m’encanten els reptes, així que ho intentaré.
No entenc la vida, sense l’humor, els riures, sense la música, sense el sol, sense la mar i sense el moviment en el meu cos.
Tinc bona mà amb els nens, els animals, les plantes i qualsevol creació manual.
Em crida l’atenció qualsevol cosa que sigui creativa i bella. Em sento atreta per les persones que senten passió i es diverteixen amb el que viuen o fan. M’agrada el contacte, però sovint necessito escapar-me per a capbussar-me en la meva solitud.
Per a mi, sentir la Vida és gaudir-la en la seva màxima expressió en comptes de sofrir-la constantment. Ser conscient de mi mateixa, conèixer-me i estimar-me per complet és la decisió. Aquest és el meu compromís, i això és el que comparteixo.

En aquests moments al meu treball com a professional del Ioga s’uneix l’aprofundiment en la Respiració conscient facilitant sessions grupals i sessions individuals on la Presència i la salut integral són l’abraçada i el manteniment.

Sento que la meva manera d’acompanyar va canviant, transformant-se i suavitzant-se a cada pas que dono. Aposto per un acompanyament respectuós, sincer, directe, pròxim, tot l’humil de què sóc capaç i amb molt de sentit de l’humor i compassió on la capacitat encara no em dóna.

Vols un espai delicat i confidencial per a sentir-te, aclarir-te i reconèixer’t de nou?

La decisió de fer espai a la teva vida perquè la llum i les forces hi entrin de nou, és teva. La decisió de donar un impuls al teu desig i anhel és teva. Nosaltres t’acompanyem en els moments de dubte i dolor, teixim amb tu un espai d’autenticitat, coratge i tendresa perquè la teva pròpia llum i força respirin en el teu caminar.

Scroll to Top

Naixo el 1970. Me dic Maria Farners Aymerich i Sureda. sóc filla de Maria Farners i de Jordi. Creixo en una família extensa i mobilitzada per compromisos socials des de ben petita. surto d’Arbúcies als 18 anys per anar a Bcn a cursar Treball Social, amb especialització en Salut Mental i Teoria de Sistemes, per acompanyar en teràpia sistèmica. Els següents 10 anys els passo essencialment viatjant i treballant pel món, des d’Amèrica a la Índia. Quedo impactada per la cosmovisió dels pobles originaris d’Amèrica units a la Pachamama, a Guatemala, Mèxic, Perú i Nicaragua. A Xile m’especialitzo en menors i adolescents al carrer i dependències. En aquests anys tinc dos fills, un dels quals mort -amb els anys he comprès que va ser una iniciació espiritual- i Noam que és un dels seus mestres.

Al tornar a Catalunya als 30 anys, necessito indagar profund sobre la salut corporal i psicològica a nivell individual. Obro una etapa de formació en salut a través de Medicina Tradicional Xinesa i Moviment Expressiu Centres d’Energia/Massatge Profund. Entra a la meva vida amb força el Camí de la Meditació i el camí del Ser a través del Vipassana i l’Advaita, de les plantes sagrades, la devoció sufí, la respiració holotròpica, la formació en Kundalini Ioga, l’aprofundiment en el Femení profund, els retirs a la muntanya amb Mama Andrea, i la teràpia individual i grupal. Encarna un nou fill, Uriel, mestre del foc.

En els últims anys em dedico a l’acompanyament Individual i grupal a Nuïtat Espai d’Arbúcies; tambè treballo en un institut d’ensenyament públic amb la comunitat educativa, i en institucions i grups on se’m demanen els serveis per temes específics o supervisions.

“Acompanyar una persona o un grup esdevé per a mi un aprofundiment en l’ESCOLTA per a comprendre què està dient aquell cos-sistema com a veu d’una ànima invisible i alhora ben real i que vol manifestar-se”.

“Quan ve una persona a la consulta o faig un massatge, o quan guio una classe de moviment o de ioga o una intervenció a l’aula o un grup de treball… s’ajunta tota la informació del camp de les persones que estem interactuant i quasi sempre veig com s’obre una escletxa per on es pot revolucionar -a través de la paraula, el gest, el tacte, el so, l’olor, la quietud, la mirada, el silenci, …- la fixació, l’estancament, la repressió… i així la persona pot explorar de retornar, darrera la confusió i el dolor, al fluxe abundant de la vida que sempre espera”.

“Res és aliè a mi i l’aposta es ser Amor, i respirar quan vingui la foscor”.

Sandra González Cabrera,
nascuda en 1972 fruit de l’amor i la il·lusió de Jacinto i María de Carmen.
Vaig créixer amb un llapis i un paper sempre a la mà expressant la meva creativitat artística. Em vaig quedar a les portes d’estudiar Belles arts, que no vaig arribar a cursar per la creença que amb aquesta mena d’estudis no “et podies guanyar la vida”. Així que amb disset anys ja estava immersa en el terreny laboral més variat pensable. Després d’un temps em va arribar un treball relacionat amb el disseny digital i a partir d’aquí em vaig professionalitzar en el món de la retolació gràfica i digital per gairebé vint anys.
Va ser durant la gestació i el naixement del meu fill se’m va obrir l’interès per l’auto indagació, el meu món es va esquerdar en una mar de dubtes i perquès.
En complir l’Adrià uns quatre anys es va despertar una curiositat magnètica amb el ioga i sense gairebé adonar-me com, vaig començar a practicar.
La primera vegada que em vaig asseure en una màrfega, vaig tancar els ulls, vaig respirar i vaig sentir una sensació immensament familiar i em vaig dir: “És això, ho re-Conec!”
Arriba a la meva vida el meu segon fill o filla i no arriba a néixer. M’enfonso completament. Navego pels mons subterranis més extrems… A partir d’aquest moment la meva inquietud per l’autoconeixement es converteix en una prioritat i compartir el que vaig integrant em motiva i m’impulsa a noves maneres d’obrir-me a mi, als altres i a la vida.

Des del 2011 i 2013 respectivament fins a aquests moments facilito sessions de Ioga i diversos tallers específics en Gira-sol espai i en la xarxa de Centres Cívics de Girona.
En la primavera de l’any 2017 m’uneixo al projecte de Nuïtat, on actualment sóc una de les sòcies.
A la tardor del mateix any fins al dia d’avui gràcies a la demanda del mateix alumnat i a la proposta que Laia Ventura, alumna de centre cívic Barri Vell i directora de Mas Pineda, em proposa unir-me a ella per a facilitar retirs de ioga i autocura en el cor de l’Alta Garrotxa.

Formada en Kundalini ioga de la mà dels mestres Hargovind Singh i Isabel Solana i el seu equip per la European Ioga Alliance i titulada per l’associació internacional de Kundalini ioga de yogaprem, FEYP,FEDEFY.

Complemento amb dues formacions més de ioga per a nens i famílies; Yoguitos la mà de Maria Anguita i Judith Ortega i Yogatools de la mà de Marianna Roigé i Ariadna Civil
Segueixo la meva formació amb ioga per a embaràs i mares amb nadons amb Mamayoga de la mà d’Àgata Subirats i Imma Campos
Formació d’aprofundiment per a profressors de ioga de la mà de Loures Arce, Guiomar Burgos, Isabel Solana i Fedora Fonseca
Certificada com a Launghter Ioga Leader en Hasya ioga per Ananda Das.
Programa autocreades, ioga per a la dona amb Nam Nidham
Formada en Breathwork/Respiració Conscient, In_Breath de la mà de Catalina Rojas.

Res de tot això hagués estat possible sense tantes inspiracions que des del minut cero s’han arremangat amb nosaltres (perdoneu si ens oblidem d’algun cor bategant): iaia Maria, tieta Conxita, mare, pare, Teresa Tendero, Cintu Vinyes, Esteban, Carlos Martin i equip, Gemma Carbonell, Susanna Planxart, Jesús Torrent, Ester Soriano, Patricia Cano, Adhara Díaz, Dhiravamsa, Guillem, Olga Espí, Josep Aymerich, Judit Soler, Ímar, Zac, Mandarí, Brida, Drac, Vishnu, Isis, Plom, gaigs, pruneres, albercoquers, nogueres, caquier, … arbre de la lluna, focs sagrats, granotes i peix de la bassa, Marc, Juanjo, Montse Guardiola, Nel, Noam, Martí, Uriel, Marta Graugés, Marta Combis, Èrika Andreu, Maria Prades, Joan Calle, Jordi Butiñà, Jacinto, Carmen, Lidia, Roser, Angi, Elsa, Angela, Albert, Adrià, .. gran Mare i gran Esperit. Gràcies, gràcies, gràcies!!
Gràcies clientela diversa que confieu i ens permeteu seguir!!!