Moviment expressiu i quietud per alliberar vida

Moviment i meditació

Moviment i Meditació

Trimestre dedicat a la salut corporal i emocional a través del moviment corporal i la meditació en els txacres principals.

Les classes permeten:

Explorar i prendre consciència vivencial de quines són les zones corporals oblidades i quins són els punts forts.

  1. Sentir el material emocional vinculat i guardat en diferents parts del cos en forma de sensacions diverses, i donar-li cabuda a la consciència.
  2. Gaudir, relaxar, respirar, expressar i compartir el propi cos i la pròpia energia, aprenent a gestionar els espais propis i els espais compartits. El límit, la quietud, el moviment, el so, la mirada, el tacte, la música, l’autososteniment, l’empatia, les visions, les sensacions, les veritats vénen del cos i s’expressen amb les seves maneres renovades, subtils, apassionades i misterioses.
  3. Retrobar la creativitat i veritat personal en els diferents àmbits de la vida.
  4. Pertànyer a un grup respectuós de persones que exploren dins la psique-cos les seves veritats, la seva salut, els seus límits i el repte de viure.
  5. Entrar en contacte amb un disseny de comprensió i interpretació de la realitat i el sentir que permet ampliar i reintegrar el passat i el present de noves maneres, i que aporta presència, coherència i lleugeresa al dia a dia.
Trobades els DILLUNS del Trobades els dilluns a partir del 7 de febrer 19 a 21h. Facilita les sessions, Farners Aymerich. Valor: 55€ mensuals. Roba còmoda i cal inscripció.
Scroll to Top