Lloguer de l'espai​

Nuïtat

Benestar integral de les persones.

Nuïtat naix d’un somni compartit i posat en comú. Aixecant imaginació, meditació, paraules, musculatura, riures, sobretaules, vores del foc, testaments, senyals dels avantpassats, escoltes, arbres, animals i naixements posats en comú. Nuïtat és un espai preciós a fora, i a dins. Nuïtat som nosaltres quan anem fent nu i ens apropem a la vivència d’Unitat. Nuïtat som tot el caminat, tot el cridat, tot el respirat, tot el tocat, tot l’abraçat, tot el què ha mort, la quietud, la vida en moviment i el què pulsa per venir. Nuïtat té trajecte i continuem, al servei dels trajectes personals i del trajecte humà.

Lloguer de l'espai

Et donem la benvinguda Nuïtat

Nuïtat Espai és un niu de la Terra al costat d’Arbúcies, al Montseny, al bell mig del bosc i amb fàcil accés per carretera. Aparcament propi. L’espai està conformat per un antic hort amb fruiters i al costat de boscos d’alzines i pins. L’espai té una sala completa de fusta de 64m2, amb bon equip de música i bona sonorització, barra de dansa clàssica, coixins de meditació i esterilles de ioga. També hi ha disponible una sala de fusta per sessions individuals i bany. Possibilitat d’usar la zona del foc sagrat. L’antic hort del pare ha transmutat en un bell espai verd que acompanya els processos i necessitats del grup.
Si l’espai et pot interessar pel teu treball, sessió fotogràfica, … pots posar-te en contacte amb nosaltres i en parlem.

Pel lloguer del nostre espai

Explica’ns quines son les teves necessitats i potser podem fer un gran acord

Scroll to Top