El cos és el portal per escoltar l’invisible

Activitats

Kundalini Ioga

El ioga de l’energia, el moviment i la devoció.
És la branca del ioga més directament relacionada amb la consciència de l’energia Kundalini.
Els pranayames respiració, les àssanes postures, els mudres gestos, habitualment amb les mans, bandhes diafragmes energètics, kriyes sèrie específica d’àssanes, mantres vibracions amb veu, visualitzacions i tècniques de meditació es posa en moviment i s’equilibra l’energia dels txakres centres energètics i s’obre l’energia de la consciència corporal, energètica, mental i espiritual.

Moviment

Explorar i prendre consciència vivencial de quines són les zones corporals oblidades i quins són els punts forts.
Sentir el material emocional vinculat i guardat en diferents parts del cos en forma de sensacions diverses, i donar-li cabuda a la consciència.
Gaudir, relaxar, respirar, expressar i compartir el propi cos i la pròpia energia, aprenent a gestionar els espais propis i els espais compartits …

Acompanyament individual

Generem un espai segur i càlid perquè puguis escoltar-te de nou i indagar-te, resseguir els teus fils perquè la madeixa respiri. L’escolta, el tacte profund i subtil, la respiració corporal, els olis essencials, les indagacions i l’enteniment vital compartit obren el teu propi camí i s’amplien les maneres de mirar i sentir els nusos i les possibilitats. 

Tallers

Aquí trobes la informació bàsica dels propers tallers.
T’adonaràs que tots ells es mouen al voltant de la salut psíquica i corporal. Amb ells volem anar ampliant la comprensió de la vida i el poder respirar-la per prendre-la tal qual és, tal qual arriba i tal qualse’n va, amb tota la seva impermanència, incertesa, potència i veritat.

Retirs

Els retirs que t’oferim son un espai i un temps de recolliment amb tu mateix o tu mateixa, en grup o en individual. Un recés perquè recuperis el teu centre i les teves forces, l’alegria instintiva de viure. Et presentem 3 formats perquè escullis el teu.

Scroll to Top