Atura’t i respira’t

Retir de Ioga

Cap de setmana de connexió amb l'essencial d’una mateixa, d’un mateix

Uns dies d’introspecció amb la intenció d’obrir-te a viure una experiència més prolongada de l’estat del ioga.
Ens agradaria explicar-te una mica d’on va sorgir la idea per a poder oferir aquest format una mica més llarg de l’experiència del ioga.
Una tarda qualsevol després d’una sessió de ioga, Laia Ventura directora de Mas Pineda i alumna de Sandra, li explica que regenta una casa rural en el cor de l’Alta Garrotxa i que s’imagina un cap de setmana dedicat a l’autocura i al ioga.
Li llança la proposta perquè li encantaria dur-ho a terme juntes. A això, se suma que hi ha una demanda per part del nostre alumnat a poder tenir una experiència bastant més llarga en el temps que una hora i mitja a la setmana.
I d’aquí va sorgir l’espurna i vam dir: provem i a veure què passa?
Inicialment comencem amb un matinal, li va seguir una jornada sencera i finalment pernoctem. I any rere any des del 2017 hem estat oferint estades, regularment durant les estacions d’hivern, primavera i tardor.
La intenció continua estant intacta, volem que tornis a tu.
Que et sentis, que et respiris, que vagis a poc a poc i que despertis una percepció molt més àmplia deixant-te ser cuidada. Que recuperis aquesta mirada innocent i màgica de quan ets infant i està tot per descobrir.

  • T’oferim una intimitat, els grups no superen mai les 12 inscripcions perquè ens ve de gust compartir en una trobada molt familiar.
  • T’oferim tenir l’experiència del ioga més enllà de la màrfaga, en el físic també per descomptat, però ens interessa plantar simbòlicament llavors perquè puguis portar-te-les a casa, conrear-les i que descobreixis el que pot brollar, si les regues amb afecte.
  • T’oferim experiència directa amb la respiració conscient per a la teva pròpia auto indagació
  • T’oferim vibració i so sagrat per a recordar-te el que ets.
  • T’oferim un bany de bosc per a fusionar-te amb la teva pròpia naturalesa.
  • T’oferim aliment ric, nutritiu i de proximitat per a elevar i netejar la teva energia.
  • T’oferim comoditat, calidesa i cura perquè volem que et sentis com a casa

Retir individual
Retir individual o en parella a la Yurta o al bosc
Pel temps que necessitis et fem acompanyament a mida

Retir donaLluna
Aquesta és una convocatòria de la Mare Gran per les filles que volguem ajaure’ns a terra i obrir el CorVentre a les seves veus que són les nostres.

Retir homeSol
Estem preparant la primera edició del retir al bosc per a homes. Cadascú al seu arbre, quiet, conscient, obert i atent a les veus ancestrals i a la força salvatge de la natura.

Scroll to Top