Encantada d’acompanyar-te en el camí cap a allà on necessitis.

Teràpies

La sessió té un temps pel diàleg, per l’escolta profunda i per atendre el cos. El massatge profund i l’harmonia de la natura a través dels olis essencials alquimitzen, simplement, meravelles. Acompanyo temps de crisis, de canvis i de recerca. També pots regalar-te una sessió per pura nutrició i plaer. Hi ha acompanyament per les dones que esteu embarassades: un temps per a contactar amb l’èxtasis del bany hormonal i la vida que portes dins.

Aquest és el meu mantra quan treballo, només els teixits saben, només ells tenen la memòria i la informació de tot el que han viscut i somatitzat, per això confio en la persona que tinc davant,en els seus teixits que són amb els qui em comunico.

També cal dir que estem tan sumament exposats contínuament a diverses informacions al respecte d’aquestes limitacions que parlen d’un nivell macrosocial, que pot ser que no tinguem present en cap moment que també cal atendre als propis límits personals i interns. “Que allò urgent no et distregui d’allò important!!” es podria dir.

Els nostres cossos són meravellosos “xivatos” que, si et pares a escoltar-te pujant una mica el volum d’allò que sents, sol orientar-te de gran forma per veure si estàs fent allò que necessites o no.

Escolta, Massatge profund i Integració
Treballadora Social, especialitzada en Salut Mental i Addiccions. Màster en Intervenció Sistèmica. Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa, Instructora de Moviment Expressiu de Centres d’Energia amb Patrícia Ríos. Diplomada en Massatge profund i Lectura Corporal. Facilitadora de Kundalini ioga, TIS a l’Institut Montsoriu. Aprenent de la Vida amb estada de 10 anys a llatinoamèrica. Fundadora de Nuïtat.
Scroll to Top