a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > trajecte-nova

[et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»acitivitats» _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default» background_image=»http://nuitat.cat/wp-content/uploads/2017/12/taller3.jpg» background_position=»bottom_center» custom_padding=»||48px|||»][et_pb_row _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_text _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default» header_2_text_align=»center» header_2_text_color=»#FFFFFF» header_2_font_size=»69px» header_3_text_align=»center» header_3_font_size=»27px» header_2_text_shadow_style=»preset3″]

Trajecte

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default» background_color=»rgba(224,153,0,0.15)»][et_pb_row _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_text _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»]

Nuïtat naix d’un somni compartit i posat en comú. Aixecant imaginació, meditació, paraules, musculatura, riures, sobretaules, vores del foc, testaments, senyals dels avantpassats, escoltes, arbres, animals i naixements posats en comú. Nuïtat és un espai preciós a fora, i a dins. Nuïtat som nosaltres quan anem fent nu i ens apropem a la vivència d’Unitat. Nuïtat som tot el caminat, tot el cridat, tot el respirat, tot el tocat, tot l’abraçat, tot el què ha mort, la quietud, la vida en moviment i el què pulsa per venir.  Nuïtat té trajecte i continuem, al servei dels trajectes personals i del trajecte humà.  

Et presentem alguns dels projectes en què hem estat immerses aquests més de 12 anys………………………………..

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»]

”Comprenem

Oferim i creem tallers d’hores i de dies on hi ha un fil comú: la vida i els seus cicles.

El desplegament, així com les crisis, o simptomatologies de ple o buit, són fruit de les proporcions, del fluxos i influxos de la inhalació i exhalació vital dins els òrgans, en les onades emocionals, en les creacions mentals i, com no, també en la relació anímica.

Els tallers són a mida de la necessitat del grup, o de la detecció de necessitats individuals, col·lectives o comunitàries.

Intervenim en la línia de desplegament vital dels sers i dels processos, des del naixement-creació, passant per la maduresa-èxtasis, així com en la vellesa i procés de dissolució-mort. Captar, viure i entregar-se a aquest cicle, comprendre en quin moment passem i donar habilitats per aquesta entrega forma part del nostre Acompanyament.

Femení Profund

Etapes vitals

Cicles de la Natura

”Embaràs”

Moment extasiant d’hormones, d’energia i de creació. Acompanyem el post-part, el puerperi i els canvis en el sistema familiar.

”Tancada

Per acompanyar el retorn de la mare-paridora al flux de la realitat de la tercera dimensió. Ritual de tancament provinent de Mèxic que permet tancar l’etapa vital d’embaràs i part.

”Primera

Generem un espai d’intimitat i proximitat corporal, emocional i anímica per les mares i filles que estiguin en edat i procés de la primera menstruació, per tal que pugui ser un moment ple de tendresa, significat i proximitat per aquesta nena-noia en ple procés de canvi. Aquest taller es transforma, d’alguna manera, en un Ritus de pas per tal que la filla pugui comprendre que entra en una etapa enormement creativa, possibilista i de molt poder.

”Sóc

Cicles de la dona amb el projecte Sóc Dona. Sóc.

”Ou

Per aprofundir en la nostra energia, sensualitat i sexualitat. El taller és per aquella dona que vulgui iniciar-se en la relació de l’ou de jade en un ambient càlid, recollit, respectuós i acompanyat.

”Massatge

Taller dirigit a dones o transsexuals que vulguin conèixer el flux energètic del seu cos i la importància de mantenir vitals els seus pits independentment de l’aspecte físic i de l’edat.

”Retir

De vegades és bell retirar-se per a recordar qui som i sentir amb què batega el nostre Cor. Aquest retir va dirigit a totes aquelles dones que vulguin fer un espai propi, íntim i en contacte directe amb la Natura. Tres dies per a tu i per a descansar, reconnectar-te, sembra-te al bosc dues nits i integrar-te.

”Climateri”

Cicle dirigit a dones en el procés de Climateri o Menopausa amb Ritus de pas. Sessions per a compartir, comprendre i integrar aquest moment de canvi vital, sexual, hormonal i mental.

”Parelles”

Taller per a nodrir la diada i ampliar habilitats de comunicació verbal i corporal a les parelles que volen dedicar-se un temps. Una estona per a cuidar-se de manera lleugera i bella. Simple, directe i molt fèrtil!

Cicles de l’home amb el projecte Sóc Home. Sóc.

”Constel·lacions

La Constel·lació posa en evidència el poder de l’amor i les forces que governen els vincles familiars. Permet veure l’amor fructífer en situacions destructives. Porta allò que estava bloquejat a la possibilitat de seguir, i allò que era inconscient al conscient.

”Biografies”

Cicle per a dones i homes per a recapitular la vida i donar significat i valor a tantes vivències, tantes pèrdues i tantes il·lusions, perquè la profunditat dels anys jugui a favor de l’esperit, la salut i l’aportació de cada home i cada dona gran i Gran.

”Alimentació

Monogràfics a través dels quals ens introduïm a la Cuina Vegana i on posem en pràctica receptes senzilles aconseguint plats sans i equilibrats. Que el teu aliment sigui la teva medicina!

”Farmaciola

Has pensat que tu pots ser l’agent de salut més important per a les persones que estimes i per a tu mateix@? Saps que la prevenció és salut física, emocional i mental? Proposem un cicle que et servirà per a tota la vida i per a tota la família.

    • Alimentació: criteris essencials de l’alimentació energètica per tal que el menjar, a més d’un plaer, es transformi en una de les fonts principals i diàries de salut.
    • Herbes i olis essencials: la natura en la seva franja vegetal és font de remeis per a símptomes i dolors corporals i anímics.
    • Kinesiologia: metodologia i bases per a poder aplicar-la en el nostre dia a dia, estalviant-te diners i temps.
    • Reflexologia: visió general i punts essencials d’aquesta tècnica mil·lenària pel bon fluir d’òrgans i estructura òssia.
    • Pranayama: aprendre a respirar segons les necessitats del moment és essencial per a regular el nostre flux energètic.
”Pranayama”

Treballem el conjunt de tècniques de respiració per tal de controlar-la i recollir els molts beneficis que aporta. Diferents respiracions per a diferents situacions.

”Part

Cesària, ferida física o emocional? Com ho vas viure? Quines seqüeles existeixen encara? A nivell energètic, què et suposa? Què li passa al teu centre de gravetat? Tens força? Perquè fortalesa segur que sí! Has fet les paus amb la teva forma de parir? I amb tu mateixa?

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»]

Agraïment:  Res de tot això hagués estat possible sense tantes inspiracions que hem anomenat en l’etiqueta d’Equip i pels recursos humans que des del minut 0 s’han arremangat amb nosaltres (perdoneu si ens oblidem d’algun cor bategant):  iaia Maria, tieta Conxita, mare,  pare, Teresa Tendero, Cintu Vinyes, Esteban, Carlos Martin i equip, Gemma Carbonell, Susanna Planxart, Jesús Torrent, Ester Soriano, Patricia Cano, Adhara Díaz, Dhiravamsa, Guillem, Olga Espí, Mireia Raga, Josep Aymerich, Judit Soler, Ímar, Zac, Mandarí, Brida, Drac, Vishnu, Isis, Plom, gaigs,  pruneres, albercoquers, nogueres, caquier, … arbre de la lluna, focs sagrats, granotes i peix de la bassa, Marc, Juanjo, Montse Guardiola, Nel, Noam, Martí, Uriel, Jacinto, Carmen, Lidia, Roser, Angi, Elsa, Angela, Albert, Adrià, .. gran Mare i gran Esperit.  Gràcies, gràcies, gràcies!!

Gràcies clientela diversa que confieu i ens permeteu seguir!!!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=»1″ admin_label=»arbucies individual Sección» _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default» background_image=»http://nuitat.cat/wp-content/uploads/2017/01/gat.jpg» background_position=»bottom_center» custom_padding=»||34px|||»][et_pb_row _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default»][et_pb_blog fullwidth=»off» posts_number=»100″ include_categories=»253,1,6″ show_author=»off» show_date=»off» show_categories=»off» show_pagination=»off» _builder_version=»4.7.3″ _module_preset=»default» header_font_size=»36px»][/et_pb_blog][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

X