a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Juliol, 2018

27julallday29alldayDestacatMunay KiEmpoderades per l'amor. Preparades per a un nou tempsNuïtat Espai

Detalls de l'activitat

Per primera vegada al Montseny, de la mà de Mahela-Medicine_Wheel, el paquet d’iniciacions xamàniques «Munay Ki», impartit conjuntament amb una parella de sanadors peruans de l’ètnia dels Q’eros.

«Munay Ki» és una paraula quítxua. «Munay» es refereix a l’amor purque prové del cor i «Ki» a l’energia, de manera que, combinades venen a significar el poder de l’amorque s’entén com l’amor incondicional del/la Creador/a per la Creació.

Les iniciacions del Munay Ki són unes transmissions dirigides al nostre camp d’energia per sanar-ne les ferides (esquemes i creences kàrmiques o genètiques heretades), re-informar el nostre ADN i preparar el cos per al canvi d’era que el nostre món està travessant.

Són nou rituals d’iniciació que es poden trobar a moltes tradicions xamàniques -expressats de diferents maneres- i que ens enllacen amb les generacions i generacions de sanadores i sanadors que des de fa milers d’anys han anat transmetent el seu poder i la seva visió fins avui.

«El Munay Ki és un convit a somiar a un nou món dins de l’ésser» – Alberto Villoldo

A càrrec de:
Annete Lachmann, amb consulta de sanació xamànica a Hamburg i Islàndia. En els seus taller combina l’energia nodridora de la Pachamama dels Andes amb les energies i mites Nòrdics. Amb en Michael Hemme creen l’escola de xamanisme Mahela-Medicine-Wheel.
Michale Hemme, alumne i després professor de l’escola ‘Light body school’del Dr. Alberto Villoldo.  Té la seva consulta de sanació a Bad Münder (Alemanya). Condueix cerimònies de temazcal i co-fundador de l’escola de xamanisme Mahela-Medicine-Wheel.
Don Francisco Chura Flores, sanador de l’ètnia dels Q’eros que, des de fa anys, acompanya Alberto Villoldo i altres deixebles seus arreu del món per transmetre personalment les iniciacions del Munay Ki.
Doña Juana Apaza Cczapa, sanadora de l’ètnia dels Q’eros que, des de fa anys, acompanya Alberto Villoldo i altres deixebles seus arreu del món per transmetre personalment les iniciacions del Munay Ki.

Dates
: 27-28-29 de Juliol 2018
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 330€ (consultar possibilitats de pernocta i àpats)
Informacio i Inscripcions:carles_selrac@yahoo.es o al 626 469 370

Per a més informació podeu visitar:
www.munay-ki.org/es
www.thefourwinds.com
www.loscuatrocaminos.com
www.albertovilloldophd.com
www.qero.at/es/qeros
www.mahela-medicine.wheel.com/startseite-es

 

Hora

Juliol 27 (Divendres) - 29 (Diumenge)

Lloc

Nuïtat Espai

Jacint Verdaguer 23, Arbúcies

No Comments

Leave a reply

X