a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > General  > Solstici d’hivern

Solstici d’hivern

Estimades amigues i amics.

L’hivern s’està apropant i estem amb ganes de compartir el solstici amb tot@s vosaltres. El Naixement de la Llum, el moment de la quietud, la incubació, el moment de nodrir la Presència. Us convidem a viure-ho amb el cos i estar en la sensació d’allò que ha caigut o està caient.


El 21 de desembre durant tot el dia, a Nuïtat.

Al matí, a les 10h comencem amb Constel·lacions Familiars. Amb la Patrícia Cano.

Després del dinar, a les 16h, per a petits i grans, joc, moviment, contacte, relació. Moviment en família. Amb la Sole Corna.

A les 17.30h, una sessió de dansa extàtica, perquè l’energia d’aquest solstici ens permeti renèixer des de la nostra dansa autèntica, donar-nos a la llum a nosaltres mateix@s. Sessió Dansa La Vida. Amb la Gabriela Salamanca.

I per tancar, a les 19.30h, un viatge xamànic fins als orígens amb música ancestral i sons curatius a través de l’alquimia sagrada dels 5 elements – aigua, aire, terra, foc i èter – . Concert d’Osam. Amb Marc Jimènez i Yago Delàs.

Durant tot el dia hi haurà un foc que ens reunirà i ens escalfarà. Si a l’hora de dinar et vols portar quelcom per menjar, ho compartirem.


Preus:

Per a les constal·lacions, preu per constel·lació 60€, preu per participant 40€.
Per a les activitats de la tarda, 10€ si t’apuntes a una activitat, 17€ si t’apuntes a dues activitats i 20€ si t’apuntes a les tres!


Confirma’ns la teva assistència a nuitat@gmail.com o al 687930518.


Més informació a:
facebook: nuitat.espai
www.solcorna.com
facebook: DansaLaVida
www.osam4.blogspot.com.es

Us desitgem un final de tardor embolcallat de llum i alegria,
Olga per Nuïtat

No Comments

Leave a reply

X