a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

 

Sóc Dona. Sóc

Un viatge de tu amb tu, acompanyada per dones

Un viatge amb el teu femení, sigui quina sigui la teva edat i forma externa per, simplement, gaudir amb la qui ets.

Aquest projecte naix amb la idea de crear un receptacle on les dones participants puguem indagar-nos i re-descobrir-nos. Qui sap si en el temps de canvis que socialment estem vivint, el principi femení és important per reinventar els silencis, els cossos, els propis sentirs, la intuïció de la veu interna i les ressonàncies amb d’altres dones i amb d’altres sers… Qui sap si donar un recés perquè el valor d’allò que saps i d’allò que has viscut puguin emergir en la teva consciència i, d’aquesta manera, en la seva comprensió, redimensió i sosteniment, pugui fer esclatar la dona immensa, poderosa, satisfeta i feliç que ets.

Et proposem un viatge

Un viatge amb el teu femení, sigui quina sigui la teva edat i forma externa, acompanyat per d’altres dones de viatge i guiat per dones que et sostindran, et donaran valor per a mirar i per a deixar, que respectaran el teu moment i que t’ajudaran a arribar a la barqueta que t’espera per a creuar el riu, i, simplement, gaudir amb la qui ets.

Sí: això és un viatge. De tu amb tu mateixa. De tu amb totes les teves dones internes i externes. Les que admires i les que no vols ni mirar. Les de dins i les de fora. Totes aquelles dones que et porten i t’han portat a preguntar-te qui ets i qui vols ser.

Ens agradaria que totes Elles, amb les seves relacions amb Ells i amb el món, tinguin un lloc digne dins teu perquè tu tornis a viure en pau i alegria, tornis a pronunciar el que vols i el que no vols, i siguis la teva millor guia i amiga. Ens agradaria que re-connectessis amb la teva dona creadora. La vida et necessita tal qual ets i el món necessita el Femení per a reinventar-se, per a crear un món on tots els mons siguin possibles.

Els fils del viatge t’ajudaran en el teu procés de Consciència a re-cor-dar-te (o també dit cordar-te de nou al cor…) qui ets, amorosir les cristal·litzacions-símptomes i donar poder al teu poder. Parir-te de nou a tu mateixa. Prendre’t.

No és tant que emergeixi alguna nova construcció, sinó més aviat estimar i donar un sentit i lloc a totes les guerres, a tots els deserts, a tots els fills morts, a totes les sangs adolorides o endarrerides, a totes les mares exiliades, a tots els pares expulsats, a totes les cesàries, a tota la sexualitat no viscuda, als abusos comesos, al desig, a la dependència, al perdó que no m’he donat, a tots els maltractaments que continuo infringint-me, a totes les ganes que tinc de ser feliç i tendra i ser amor. Donar un sentit a l’odi, a l’enveja, a la desgana, a l’orgull, al tancament, al dubte, a la mitja veritat, a la vulnerabilitat, al buit i a la dona interna completa.

Volem donar-nos permís per a posar nom i sostenir allò que ens han ensenyat que és insostenible, és “dolent” i que no es pot sentir. Volem obrir la nostra dimensió humana, arran de terra, per a fer-nos mestresses de la nostra casa, d’aquests cossos que de vegades no hem après ni a regar, ni a cuidar i que volem podar per tot arreu. El cos i l’ànima són els camins cap al Ser, i és el camí de fer-me dona guardiana de la Terra, germana de les meves germanes.

Volem recordar-nos i sentir que som lliures, intrínsecament lliures, i per això, som responsables de nosaltres, de les nostres creacions i del món, i de les relacions que estem creant i que deixarem als nostres fills i filles. Prenem la respons-habilitat, com les nostres ancestres, de tornar a ser guardianes de Pachamama, la nostra Mare sagrada que totes conformem. Volem recordar que som les dadores de Vida i Creadores de relacions.

Ens mirarem als ulls. Viurem algun ritus de pas que en el seu moment (primera sang, mort d’un fill, tancament d’un negoci, retirada de la sang, primer fill,…) van quedar amagats al darrera del moment, al darrera de la perifèria de les paraules o els silencis, i al darrera de la consciència. Comptarem amb la nostra ciclicitat i la seva saviesa, la nostra sang. Olorarem novament a la nostra mare i cavalcarem a la dona salvatge. I cantarem. I ballarem. I farem silenci.

Anirem mapejant, trepitjant, sobrevolant, sentint i compartint temes essencials de 4 Arquetips essencials: la nena-lluna, la mare, la transmutadora i l’anciana. Això implica ballar o obrir enteniments a l’obertura, la introversió, l’alegria, el cos, la sexualitat, el poder, l’empatia, l’auto-nutrició, la mort, la mare, el pare, els fills i filles, els treballs, la creativitat, la prosperitat, el silenci interior, l’odi, les relacions d’intimitat, …

Tot aquest itinerari vol ser respirat des del femení diví, aquest principi que ens ha donat la vida, ens ha donat aquest cos i aquest sentir, aquestes experiències determinades, el do de la Receptivitat, l’Entrega i el Misteri.

El taller vol ser un cant i una celebració a aquest Femení que respira, en essència, dins de cadascuna de nosaltres.

Hem comprovat el sabor a empoderament, atreviment, connexió i alegria que porta el treball del Sóc Dona. Sóc. Treballem un equip de dones amb molt de goig, amb obertura, i és la nostra aportació al món Nou que estem creant. Un món on hi caben tots els mons.

Ens desitgem que aquest viatge sigui un abans i un després en el nostre estar intern, en el nostre ancoratge i en la nostra alegria. Que així sigui! Sigues benvinguda al Cercle de Consciència!!!

Estem a la recta final del 5è viatge del Sóc Dona. Sóc, del 5è any d’aquest projecte. L’equip l’estem re-formulant per donar-li la continuïtat que necessita.

Les teves acompanyants

Som aquí, generant, escoltant, servint i inventant aquest viatge
X