a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Salva't set2011  > Retirada de la Sang

Retirada de la Sang

Aquesta proposta se centra en el CAMÍ de la DONA en el període de la
RETIRADA de la SANG MENSTRUAL, des dels primers canvis subtils o evidents –consistència, color, olor, ritme, pensaments, estats d`ànim, desitjos als canvis vitals impecables que implica l’entrada a la segona part de la vida.
Volem posar al centre del recorregut la nostra relació, comprensió, vivència i etapes de la sang menstrual: què sabem d’ella, quins canvis ha tingut i està tenint, quina informació portava de la nostra mare i el llinatge, quines etapes ha caminat… Sang que nodreix, sang de vida, sang amagada, sang que trenca, sang que obre, sang amb memòria, sang sembrada, sang dibuixada, sang temuda, sang desitjada, sang hormonada… Sang i sangs carregades d’informació ignorada i intuïda, viscuda i innombrada. Sang que les dones transformem en aliment i vida, en ser humà i fertilitat i que vam aprendre a amagar, témer, silenciar i obviar.
Aprofitem els llargs anys d’aquest canvi (en algunes tradicions es parla de 13 anys) que ens porta a una altra relació amb naltres mateixes, la nostra energia, el nostre cos, la nostra sexualitat, els nostres interessos, els nostre ímpetu…. per a posar en comú, acompanyar, encetar, ordenar, anomenar, comunicar el gran canvi que implica la retirada de la nostra sang menstrual. Un canvi personal, individual, íntim i a la vegada, de gènere, social, comunitari.

Descarrega el PDF

Ma in questo processo ci sono Comune-Ceranesi effetti opposti, questo provoca un’erezione forte, se ha intenzione di prendere Helpin LC. Tra le reazioni avverse più comuni causate dal farmaco per migliorare la potenza del Kamagra.

No Comments

Leave a reply

X