a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Retir Dona Lluna

Retir Dona Lluna

És un temps de soledat i silenci per retrobar-te amb tu.

El divendres ens prepararem juntes i després et recolliràs amb tu mateixa i la Mare Terra per escoltar-te i escoltar.  

Una manera simple i directa d’estar i anar cap a tu, 
cap al centre.

«Les primeres vegades que vaig quedar-me adormida en la Terra Mare, arran de terra, era quan era petita. M’adormia, a l’estiu, enroscada amb els gossos després de sopar. El pare m’agafava i em portava directament al llit. Al Nadal dels meus 21 anys vaig reprendre aquesta pràctica oblidada a Andacollo, al desert del nord de Xile. Des de llavors, Guatemala, Mèxic, alguns punts de l’estat espanyol i, evidentment, Catalunya han estat nius per nits estelades, enllunades o negres. Una, dues, tres o quatre nits amb la mare Terra i en soledat, sempre, sense excepció, m’han ajudat a sentir-me més sencera, més fraternal i més relaxada. Per això tinc ganes d’obrir un espai on tu puguis trobar-te i el teu cor bategui directament amb el batec de la Mare. Això ens reassegura com a Sers connectats amb els altres Sers, cuidades per la Vida i cuidadores de la Vida«.
-farners-

 

Des del divendres 17 de juliol a dos quarts de sis de la tarda, al diumenge 19 després de dinar. El divendres pots dormir a casa teva si et va millor, i les portes de Nuïtat estaran obertes perquè hi puguem fer la nit. El Kundalini del dissabte el començarem a les 6’30h.
El preu pel cap de setmana és de 105 euros. Inclou tot l’Acompanyament del cap de setmana per part de Farners, els cants del divendres nit per part de Marc, i el dinar conjunt del diumenge, tornant del bosc i després de la Integració. 


Si estàs interessada o vols més info, posa’t en contacte amb mi: Farners email o al telèfon 605906846.

Tb t’adjunto el tràiler d’un docu que aviat podrem veure i que d’alguna manera parla de la Vida i té ressonància amb el retir, amb tots els retirs i propostes belles que en el planeta estem creant: http://adkimvn.org/2015/06/21/hija-de-la-laguna-trailer-documental-pueblo-quechua-2015/.


Et desitjo el millor pel teu estat de pau i harmonia,
farners per Nuïtat

 

No Comments

Leave a reply

X