a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Recés d’Equinocci de Tardor 21/22 de setembre a Mas Pineda

Recés d’Equinocci de Tardor 21/22 de setembre a Mas Pineda

Ioga i Shinrin Yoku

Amb molta il.lusió, la Sandra i la Laia, tornem a presentar-te una nova aventura a Mas Pineda a finals de setembre.

Un recés, una aturada per convidar-te a iniciar el nou curs d’una manera diferent. T’oferim una experiència iòguica profunda, un bany de bosc “Shinrin Yoku” i un gaudi en la natura d’aquest racó màgic de l’Alta Garrotxa. 
Volem proporcionar-te l’espai per connectar amb la quietud mental que necessites, reconnectar amb el cos orgànicament deixant anar el que ja no tingui sentit per a tu. Això t’ajudarà a reduir l’estrès, a poder entrar a la nova estació de forma més sana, lleugera i centrada.

Amb l’arribada de l’equinocci i l’entrada de la tardor , la foscor de la nit iguala la llum del dia. A partir d’aquest moment les nits passen a ser més llargues que els dies, això ens convida al recolliment. Temps per tornar a entrar mica en mica cap a dins, cap a l’introspecció. 
La tardor és el període de preparació al descans de l’hivern fins el renaixement de la primavera. Un temps per a cultivar la claredat de pensament, l’obertura a les noves idees i la capacitat de relaxació equilibrant l’activitat i l’aturada.
La salut comença amb la consciència de la seva energia i el seu equilibri: el que entra i el que surt. Pura inhal.lació, exhal.lació.
És des d’aquí d’on podem obrir-nos a l’escolta profunda i sentir el que ens diu el nostre món interior.

L’objectiu d’aquest recés és prendre consciència experimentant el cos, la respiració, l’observació dels pensaments, i tot aquest canvi que la natura ens mostra tant a fora com a dins nostre, permetent que succeeixi de forma fluïda i amorosa en el nostre sistema. Deixant caure les fulles seques allà on les tinguem. Desbloquejant allò que ens dificulta per avançar, observant i treballant les resistències que apareguin cap el que Si volem a la nostra vida. Obrint-nos i entregant-nos al desaferrament per poder despullar-nos del que ja no necessitem i així enfocar-nos en el que Si volem. Connectar amb els nostres desitjos, amb els nostres somnis i obrint possibilitats.

Les activitats que compartirem en aquesta trobada seran:

*Pràctica de Ioga enfocada a treballar els òrgans que corresponen a l’estació de tardor
Pulmons: òrgans associats amb la regulació de la respiració i l’absorció d’energia. En desequilibri poden provocar problemes respiratoris, nasals i de gola, així com emocions de pena i tristor 
Intestí gruixut: associat amb la expulsió de residus i l’absorció de l’aigua. 
En desequilibri pot provocar restrenyiment, irritació de la gola, dolor abdominal, inquietud i dificultat per deixar anar.
Facilitat per Sandra Gonzalez

*Bany de bosc “Shinrin Yoku” al bosc madur de Pineda. 
Passejada tranquil.la i conscient, en silenci, on trobar-se un mateix formant part de la natura. Tornar a ser aquell nen, curiós, aventurer i expectant de descobrir coses noves. 
Facilitat per Laia Ventura

El cap de setmana inclou :
Dormir 1 nit en habitació compartida.
2 dinars
1 sopar
1 esmorzar

Horari:
Dissabte 21 de setembre
09:00 a 11’30 Kundalini yoga
12:00 a 13:00 Meditació
14:00 Dinar
18:00 a 20:00 Yin Yoga
21:00 Sopar

Diumenge 22 de setembre
07:00 a 8’30 Sadhana matinal
08:45 Esmorzar
10:30 Bany de bosc “Shinrin Yoku” 
13:30 a 14:30 Pranayama
14:30 Dinar

Places molt limitades. 
10 persones màxim 
Preu 145€

Truca’ns per inscriure’t
inscripcions per ordre de reserva
Sandra: 605 955 878
sandra@nuitat.cat
Laia: 620 616 087
laia@maspineda.cat

No Comments

Leave a reply

X