a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

 

Qui Som

Creem i formem Nuïtat

Creem Nuïtat

Nuïtat naix d'un somni, d'anhels, de sincronicitats entre aquest món i els altres. Ara, visibles, un espai, un jardí, un equip i l'intent que persones i col·lectius caminem la nostra Realització, allò pel qual hem vingut a fer el Viatge.

Farners Aymerich

Cogeneradora i custodiant

Mils de fils m’han portat a dedicar-me a allò que me dedico laboralment i anar-me habilitant per a teixir el tapís de Nuïtat. No sé cosir, i aprenc a teixir. M’oblido de respirar i això em permet recordar-me’n. De vegades allò que sembla que s’acaba, comença, i allò que sembla que està ple, ja s’ha buidat. Els anys m’ajuden a compredre que no sóc qui em penso, i qualsevol altri, sóc jo mateixa. Sóc incapaç de desvincular la salut de l’esperit, i l’esperit de la nostra mà. Vaig comprenent que això és un Viatge, que la fletxa és a l’Infinit en aquest present i que els teus ulls són mirall del què arribo a veure.  Fins aquí entenc que aquest cos és transparència de l’ànima incondicional i que estar aquí és ressonància d’allò que És. I agraeixo i em lio, gustosa, amb els bigotis dels gats, els dits dels meus fills, les faldilles de les germanes, l’escudella de la mare,  el camí dels germans, la pell dels amants, els pètals i les fulles, les pedres sàvies, l’aigua del mar… em lio, plena d’ossos, carn i sang, en aquest Viatge per intentar ser humana, ben humana.

Curriculum

Diplomada en Treball Social (UB) en l’especialització de Salut Mental. Màster de Teràpia Familiar Sistèmica (Hospital Clínic de Barcelona). Fa el pràcticum d’un any a Santiago de Xile amb els Adolescents al carrer, especialitzant-se amb drogodependències. Fa llargues temporades a Llatinoamèrica, destacant el seu treball a Guatemala, amb Entrepueblos y la Fundació Rigoberta Menchú amb grups de retornats durant tres anys. Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa (2001) i Diplomada en Treball Corporal a partir del Sistema dels Centres d’Energia (2004). Com a Treballadora Social ha estat en el Consell Comarcal i a diferents ajuntaments de la comarca de La Selva. Practicant i professora de Kundalini Ioga. Fa acompanyament directe individual i grupal, a partir del contacte-consciència-moviment corporal i la seva vinculació directa amb la Consciència. Col·labora a l’IES d’Arbúcies com a TIS. Co-Directora de Nuïtat.

Som Nuïtat

Les persones que conformem Nuïtat volem aprendre a viure en la saviesa de la incertesa, intentant viure el flux vital, intentant comprendre i viure els diferents estadis vitals i intentant viure molt a propet de la nostra ànima-essència de manera pacífica i creativa.

Organitzacions col·laboradores

Entitats i empreses amb les que hem treballat

X