a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Primavera a Nuïtat

Primavera a Nuïtat

Bon dia!

Entrades de ple en la primavera, des de Nuïtat us desitgem que els brots i il·lusions que heu estat nodrint en aquest hivern puguin brotar i, amb la força del Fetge-Energia, us trobin a punt per a sortir al món.

Amb gust i plaer us fem arribar les propostes d’aquests propers mesos fins el juliol.
Us recordem que continuem amb les activitats setmanals de grup i amb l’acompanyament individual per qui senti que ho necessita.

Des de Nuïtat us oferim espais per escoltar-vos i cuidar-vos i així poder viure amb un xic més de pau i, potser, amb un xic més de llibertat, mots que caldrà encarnar com imprescindibles per a poder viure en aquest món de canvis i creacions constants.

Farners i Olga

 

Ioga per embarassades

«El que aprenem al ventre no ho podem aprendre a la Terra»
– Yogui Bhajan –

La travessa per la gestació transforma per complert la vida d’una dona i la seva identitat. Al néixer la teva criatura, tu renaixeràs. Tot el teu ser es prepara per rebre un altre ser dins del teu propi ventre, nodrint el seu cos, la ment i la seva ànima. Tot el que experimentis, vegis, llegeixis, sentis,… té un impacte en aquest desenvolupament. Per això és important preparar-se i elevar la teva consciència.

La base de les classes és el Kundalini Ioga, incorporant assanes de Hatha o Yiengar Ioga, dansa, pilates i el que vaig aprenent en el camí de l’acompanyament a la maternitat.

A càrrec de: Meritxell Benaïges, mare, doula, professora de ioga per embarassades i per a mares amb nadons, formant-se com a terapeuta corporal i com a partera tradicional. Apassionada per la màgia que envolta la maternitat i per poder acompanyar aquest procés de vincle i creixement.
Horari: Dijous de 10.15h a 11.45h, començant el 3 de Maig
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 40€/mes
Inscripcions: nuitat@nuitat.cat o al 666 008 248

 

Touch for Health

Curs de formació acreditat

Combina les tècniques occidentals amb la saviesa oriental per fomentar la salut física, emocional, mental i espiritual.
Aquesta formació està pensada pel públic en general i no hi ha requisits previs per començar-la.
Consta de 4 mòduls de 20h cada un. Iniciem el primer mòdul.

A càrrec de: Yolanda Capellas, formada en diferents branques de la kinesiologia amb professionals de la kinesiologia d’arreu del món. Instructora acreditada de kinesiologia per l’IKC. Biomagnetista. Quiromassatgista. Terapeuta floral del Dr.Bach. Terapeuta de Reiki. En formació de Naturopatia i Medicina Tradicional Xinesa.
Horari: Divendres 4 de Maig de 16h a 20h i dissabte i diumenge 5 i 6 de Maig de 10h a 20h.
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona).
Preu: 200€/mòdul
Inscripcions: yolandacapellas@yahoo.es o al 699 963 203

 

Som Dones. Som

Ballarem i alçarem el Res pel Femení Profund

El dissabte 12 de Maig a Nuïtat CELEBRAREM una trobada d’UNIFICACIÓ dels cinc Cercles Sagrats del Viatge del Sóc Dona. Sóc.

Un projecte amb dones per a dones que hem espiralitzat per cinc anys.
Temps per unificar-nos i celebrar tants descobriments personals i col·lectius.
Temps per a celebrar el FEMENÍ PROFUND.

Trobada només per a participants del Viatge.

 

Intensiu de Kundalini Ioga

Al Balneari Vichy Catalan

La pràctica del ioga aporta benestar, calma i pau interior.
La integració del circuit termal completa un dia de cura de nosaltres mateix@s que ens reconnecta amb el nostre centre.
No és important l’estat físic, no hi ha nivells.

Inclou:

  • Dinar (a triar: plat saludable, vegà, sense gluten)
  • Circuit termal
  • Kundalini Ioga

No Inclou l’esmorzar
Cal portar:

  • Aigua, màrfega, manta, coixí i roba còmoda
  • Banyador, tovallola i xancletes
A càrrec de: Sandra Gonzàlez, formada en Kundalini ioga i titulada per Prem i European Yoga Alliance. Formada en Ioga per infants i famílies. Formada en eines de ioga i creativitat-tools per a infants. Formada en Ioga i meditació per l’embaràs, post-part i criança. Post-grau d’aprofundiment com a docent de ioga en el Happy Ioga Central Barcelona.
Horari: Diumenge 20 de Maig
Lloc: Balneari Vichy Catalan, Caldes de Malavella (Girona)
Preu: 90€
Informació i Reserva: sandragonzalezcabrera@gmail.com o al 605 955 878

La Cesària

Portant flors a la cicatriu

Taller dirigit a les dones que, per decisió pròpia o mèdica, han viscut una cesària i els ha quedat un trosset de la cicatriu oberta. Evidentment no és la ferida de la carn allò que ha quedat obert. Potser són alguns pensaments, alguna culpa, algun dubte, alguna decisió, alguna pregunta, algun sentiment: alguna cosa que regalima per la teva cicatriu dadora de Vida.

Aquest Taller és un espai per ajudar a tancar la cicatriu amb la llum de la teva consciència i amb les mans curulles de l’amor que ets.

Aquest Taller és per a mirar la cicatriu, emplenar-la de flors i elevar la seva saviesa i la seva vida perquè beneeixin les teves passes i el teu Camí de dona sencera, infinita, inacabada i creadora.

Aquest Taller és per a la teva Pau i la bellesa de la teva cicatriu de Ventre sagrat.

Aquest Taller és per a restituir i regenerar l’ordre i l’energia en el teu Ventre de Dona.

Aquest Taller és perquè no tornis a avergonyir-te del teu senyal sagrat.

A càrrec de: Farners Aymerich, Terapeuta corporal, Treballadora Social, Facilitadora de Moviment Expressiu i de Kundalini Ioga, Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa.
Data i horari: 26 de Maig de 10h a 14h
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 55€
Informació i Inscripcions: oceanicaners@gmail.com o al 605 906 846

Les dones interessades caldrà que es posin en contacte amb la Farners després de la inscripció per tal de poder preparar el seu propi Ritus de pas.
Les places seran donades en l’ordre d’inscripció.

 

Taller per la Consciència i l’enfortiment del Sòl Pèlvic

Abdominals Hipopressius

El treball físic és una part del que s’aconsegueix prenent consciència de cada mil·límetre del nostre sòl pèlvic. Alliberar aquesta zona és transformar el nostre ser íntim, així que deixa de patir en silenci i comparteix amb més dones la sensualitat i percepció del teu Ventre.

Apropiat pels mals d’esquena, pèrdues d’orina, disfuncions sexuals, inseguretat, falta de prosperitat, dificultat a l’hora de posar límits,…
Descobreix el poder de transformació que hi ha en el teu ventre, a través del gimnàs hipopressiu. Pren consciència de cada mil·límetre del teu sòl pèlvic i allibera el teu veritable Ser.

A càrrec de: Teresa Hernàndez Mota, terapeuta holística titulada especialista en treball amb dones.
Data i horari: 2 de Juny de 16h a 20h
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 40€
Informació i Inscripcions: oceanicaners@gmail.com o al 605 906 846

 

Retir Dona Lluna

Retir anual per a dones que cerquem la pròpia intimitat i quietud

Acompanyem tres dies de retirada del món per endinsar-nos i nodrir-nos en el bosc-mare i connectar-nos amb el cel-pare.
Retir entre dones, arran de Terra, per a buidar, calmar, obrir la percepció i clarificar el propi Camí.
– Aquest any estarem totes juntes en el mateix tros de bosc! – 

A càrrec de: Farners Aymerich, Acompanyant de l’ànima, Terapeuta corporal, Creadora i Co-Directora de Nuïtat. Treballadora Social, titulada en Medicina Tradicional Xinesa, facilitadora de Kundalini ioga. Seguidora de Mama Andrea en els retirs femenins.
Dates: 20-21-22 de Juliol 2018
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 140€
Informació i Inscripcions: oceanicaners@gmail.com o al 605 906 846

 

Munay Ki

Empoderades per l’amor. Preparades per a un nou temps

Per primera vegada al Montseny, de la mà de Mahela-Medicine_Wheel, el paquet d’iniciacions xamàniques «Munay Ki», impartit conjuntament amb una parella de sanadors peruans de l’ètnia dels Q’eros.

«Munay Ki» és una paraula quítxua. «Munay» es refereix a l’amor pur que prové del cor i «Ki» a l’energia, de manera que, combinades venen a significar el poder de l’amor que s’entén com l’amor incondicional del/la Creador/a per la Creació.

Les iniciacions del Munay Ki són unes transmissions dirigides al nostre camp d’energia per sanar-ne les ferides (esquemes i creences kàrmiques o genètiques heretades), re-informar el nostre ADN i preparar el cos per al canvi d’era que el nostre món està travessant.

Són nou rituals d’iniciació que es poden trobar a moltes tradicions xamàniques -expressats de diferents maneres- i que ens enllacen amb les generacions i generacions de sanadores i sanadors que des de fa milers d’anys han anat transmetent el seu poder i la seva visió fins avui.

«El Munay Ki és un convit a somiar a un nou món dins de l’ésser» – Alberto Villoldo

A càrrec de:
Annete Lachmann, amb consulta de sanació xamànica a Hamburg i Islàndia. En els seus taller combina l’energia nodridora de la Pachamama dels Andes amb les energies i mites Nòrdics. Amb en Michael Hemme creen l’escola de xamanisme Mahela-Medicine-Wheel.
Michale Hemme, alumne i després professor de l’escola ‘Light body school’ del Dr. Alberto Villoldo.  Té la seva consulta de sanació a Bad Münder (Alemanya). Condueix cerimònies de temazcal i co-fundador de l’escola de xamanisme Mahela-Medicine-Wheel.
Don Francisco Chura Flores, sanador de l’ètnia dels Q’eros que, des de fa anys, acompanya Alberto Villoldo i altres deixebles seus arreu del món per transmetre personalment les iniciacions del Munay Ki.
Doña Juana Apaza Cczapa, sanadora de l’ètnia dels Q’eros que, des de fa anys, acompanya Alberto Villoldo i altres deixebles seus arreu del món per transmetre personalment les iniciacions del Munay Ki.

Dates: 27-28-29 de Juliol 2018
Lloc: Nuïtat Espai, Arbúcies (Girona)
Preu: 330€ (consultar possibilitats de pernocta i àpats)
Informació i Inscripcions: carles_selrac@yahoo.es o al 626 469 370

Per a més informació podeu visitar:
www.munay-ki.org/es
www.thefourwinds.com
www.loscuatrocaminos.com
www.albertovilloldophd.com
www.qero.at/es/qeros
www.mahela-medicine.wheel.com/startseite-es

No Comments

Leave a reply

X