a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Presentació Nuïtat Empresa

Presentació Nuïtat Empresa

Nuïtat creix i obre una nova etapa en el terreny de l’Empresa per RedimensionarValoritzar i Cuidar l’aspecte Humà de les empreses, enfocant-se a dinamitzar estructures organitzatives i equips de treball viablescreatiuspacíficseficients i d’alt rendiment
Els tallers i acompanyaments que oferim des de Nuïtat Empresa són magnífics per conformar l’avantatge competitiu de l’organització, ja que posem la mirada en construir grups de persones implicades, escoltades i cohesionades.
Quan es promouen estils de direcció orientats a preservar parcel·les de poder, sovint s’acaba sacrificant l’expressió emocional de les persones que tenen somnis per perseguir, objectius que aconseguir i projectes de vida per a desenvolupar. Considerant que el canvi personal positiu té un impacte professional positiu, dotar als treballadors d’eines que millorin la seva qualitat de vida, en general, està lligat al desenvolupament d’un sentit auto-responsable de lideratge a la feina.
És per això que Nuïtat Empresa articula la intervenció en el principi de l’autoconeixement, permetent als grups un creixement exponencial en la seva creativitat, enteniment i potència.
Dissenyem la proposta conjuntament amb el client en funció de la seva situació, necessitats i moment. Estructurem el procés en un període d’uns 3 mesos, començant amb un taller d’eines i coneixements per l’equip, seguint amb 3 jornades de supervisió per a fer l’acompanyament del treball iniciat i tancant amb una última sessió de valoració.
Els nostres tallers es nodreixen d’eines reconegudes que hem adaptat al món de les organitzacions: comunicació no-violentaassertivitatautoconeixementescolta profunda i interpersonalrespiraciócoachingeneagramamaièutica; i sempre acompanyat amb treball corporal i meditació.
A partir d’aquesta transformació personal i grupal, l’organització comença a adoptar noves maneres: pro-activitatlideratge compartittreball en equipprofessionalitatresponsabilitat co-responsabilitatintegració qualitat. Tot això es tradueix en una major productivitat i una impactant millora en l’ambient de treball.

Si creus que és un material que interessa per a la teva organització, convidem a dues persones a un taller gratuït de presentació perquè ens puguem conèixer i descobrir la potència del que estem presentant. Posa’t en contacte amb l’Olga al 687 930 518.

Serà el proper dijous 14 de juny al matí.

No Comments

Leave a reply

X