a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > General  > Moviment Corporal per infants de 3 a 12 anys

Moviment Corporal per infants de 3 a 12 anys

Comencem curs, també a Nuïtat. Us fem una primera proposta, pels vostres fills i filles, per la seva salut, per la seva fluidesa. Una proposta de la ma de Soledad Corna, una fantàstica dona i professional que a través de la música i la dansa farà desplegar la naturalesa dels nostres infants.

Moviment Corporal per xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.Les trobades donen un espai a l’infant per tal de manifestar aquell qui és de manera natural.

EL MOVIMENT CORPORAL amb d’altres infants, l’estímul musical i exercicis específics li permeten conèixer’s i desplegar-se.
Aquestes sessions permeten:
  •  Ajudar en l’autoregulació natural de l’infant, equilibrant el cos amb la ment i les emocions.
  •  L’expressió i descàrrega física i emocional, la qual cosa permet cada setmana ajudar a posar la fulla en blanc del xiquet i xiqueta. D’aquesta manera, el sistema nerviós es regula i es calma.
  •  Detectar qualsevol dificultat corporal o relacional que s’ha quedat bloquejada en la xiqueta o xiquet, ajudant-la a que torni a fluir.
  •  Ajudar en la confiança natural innata de sentir-se a gust amb la seva energia, la seva força i la seva intel·ligència.

El treball és una eina preventiva de primera qualitat per tota la salut del vostre fill o filla perquè van netejant el sistema d’emocions que a voltes són difícils de manifestar en d’altres llocs.
A l’estar net i sense bloquejos, el sistema defensiu es manté potent. El Ser pot desplegar-se respectant qui és i vivint la riquesa i sensibilitat amb els altres i les altres.
El preu mensual és de 20€.
L’horari és de dos quarts de sis a dos quarts de set, tots els dimecres a l’Espai Nuïtat, a ca l’Aymerich d’Arbúcies. La sala totalment de fusta és summament acollidora per aquest treball.
La facilitadora és Soledad Corna, ballarina de dansa contemporània i tango, mestra de ioga i coneixedora profunda del cos humà i les necessitats corporals pel desenvolupament integral.
Per inscripcions o més informació al 645 634 732 o a solcorna@hotmail.com.

Podeu trobar més informació d’ella a www.solcorna.com.

No Comments

Leave a reply

X