a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

 

Farners Aymerich i Sureda

Creem i formem Nuïtat

Som Nuïtat

Les persones que conformem Nuïtat volem aprendre a viure en la saviesa de la incertesa, intentant viure el flux vital, intentant comprendre i viure els diferents estadis vitals i intentant viure molt a propet de la nostra ànima-essència de manera pacífica i creativa.

Salut i esperit

”Sóc incapaç de desvincular la salut de l'esperit, i l'esperit de la nostra mà. Vaig comprenent que això és un Viatge, que la fletxa és a l'Infinit en aquest present i que els teus ulls són mirall del què arribo a veure. ”

Respiro

”M’oblido de respirar i això em permet recordar-me’n. De vegades allò que sembla que s’acaba, comença, i allò que sembla que està ple, ja s’ha buidat.”

Farners Aymerich i Sureda

Co-Directora

Diplomada en Treball Social (UB 1991) en l’especialització de Salut Mental. Màster de Teràpia Familiar Sistèmica (Hospital Clínic de Barcelona). Fa el pràcticum d’un any a Santiago de Xile amb els Adolescents al carrer (1993), especialitzant-se amb drogodependències. Fa llargues temporades a Llatinoamèrica, destacant el seu treball a Guatemala, amb Entrepobles i la Fundació Rigoberta Menchu en comunitat de Retornats i Desplaçats (1995-2000). Com a Treballadora Social ha estat en el Consell Comarcal i a diferents ajuntaments de la comarca de La Selva. Titulada en Teràpia Corporal a través del Moviment Expressiu i Massatge profund. Titulada en Medicina Tradicional Xinesa. Practicant i professora de Kundalini Ioga (2012). Fa acompanyament directe individual i grupal, a partir del contacte-consciència. Col·labora a l’IES d’Arbúcies en el Departament d’Orientació. Fundadora de Nuïtat.

Contactar

farners@nuitat.cat
Tel. 605 906 846

mkd-team-image

Patrícia Cano i Blaya

Gestalt, Constel.lacions Familiars
mkd-team-image

Olga Espí i Magrinyà

Tallers
mkd-team-image

Farners Aymerich i Sureda

Directora
mkd-team-image

Judit Soler i Carbonell

Coach, Artterapeuta, Biodansa
mkd-team-image

Anna Tort i Coll

Artterapeuta
mkd-team-image

Sandra Gonzàlez i Cabrera

Kundalini Ioga
mkd-team-image

Albert Juan i Monjo

Músic, Terapeuta Gestalt
mkd-team-image

Jennifer Nebrera i Palau

Cuina Energètica
X