a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > General  > Elsímptomacomunanimalpenjatalànima

Elsímptomacomunanimalpenjatalànima


ElsímtomacomunanimalpenjatalànimaBallar amb el símptoma

Tres moments per a tu.
Tu i el cos que s’habita, a voltes, s’evita.Tu i la ment que habita, a voltes, saqueja.
Tu i les emocions que mouen, a voltes, tormenten.
Tu i el símptoma com a disc ratllat, a voltes, alçaveu.
El símptoma pot ser l’asma, poden ser els gelos, pot ser la por, pot ser l’enuig, pot ser el dolor del colze, el punt de l’esquena, el desig sexual, la soledat, el no arribar a final de mes, la hipoteca, el fill, la mare, la tristesa, l’aversió, un home, la sordesa, les càndides, una dona, un record que no se’n va, l’al.lèrgia, la mandra…
El símptoma és tot allò que apareix i torna a aparèixer i no se sap què fer amb ell. Intentem passar-ho per alt, intentem amargar-ho, intentem curar-ho, intentem resoldre, intentem donar-li resposta, intentem atendre-ho, intentem arribar a un acord, i no hi ha manera: continua insistint… Potser fins i tot és una situació o malaltia que viu-pateix una altra persona i t’està afectant intensament….
T’has imaginat alguna vegada ballar amb la infertilitat, amb la por al contacte, amb la manipulació, amb l’anhel de trobada, amb la desesperació, amb la depressió, amb la força, amb la vulnerabilitat, amb la confusió?
No curarem, no sanarem no amagarem…: exposarem, mourem, relatarem, meditarem, ballarem més, explorarem, recordarem, aquietarem, Aquestes tres sessions són per escoltar el seu ritme, la seva melodia, la seva forma, la seva petinença que potser no és teva.
No són per a passar-ho sol o sola. Caldrà atrevir-se a posar-hi paraula, a compartir-ho, a què els altres ballin, potser amb el teu símptoma, mentre tu t’ho mires. 

Aquestes tres sessions són per exposar-te, posar a l’exterior, donar-li un cos i un territori a allò que te t’he pres,
i, per fi, lentament et prengui de veritat.
El símptoma com un animal penjat a l’ànima, com el rosegall d’un esquirol per dins. Li anam a donar lloc perquè l’animal es pengi a l’esquena i poguem dansar amb ell. El poguem mirar fit a fit, respirar plegats, sentir-lo directament. Ballar l’animal de l’altri, el rosec de l’altri. Obrir el cor a la humanitat en la seva vessant salvatge i miserable,
a allò que fa temps carregues sola, carregues sol.
Taller per qui vol ballar, explorar, mirar, donar un lloc i obrir el seu símptoma, el seu maldecap, la seva preocupació, la seva obsessió, independentment dels seus límits físics, la seva passió emocional i la seva confusió mental. «Tu com jo».
7, 14 i 21 del 7: jugant amb el 7 i el seu moviment etern.

De 8 a 10 del vespre.

Nuïtat Espai- Ca l’Aymerich d’Arbúcies.

Les tres trobades, 30 euros. Cal inscripció!

Acompanya i facilita es sessions: Farners Aymerich com un animal penjat a la vida.

Inscripció a ners41@hotmail.comi al 605906846.

No Comments

Leave a reply

X