a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > General  > Centres d’Energia

Centres d’Energia

I seguim amb les propostes d’aquest curs…



CENTRES D’ENERGIA és un treball setmanal per a moure el cos i retrobar-te amb tu.
A Centres fem un recorregut al llarg del curs pels diferents Centres energètics de la columna per tal de buidar processos emocionals i físics que estan col·lapsant la lliura circulació de l’energia i la ment.
Quan el qi, torna a fluir, els nostres òrgans interns tornen a respirar i els processos naturals de descans, defecació, vitalitat, seguretat, desig, tendresa, concentració i lleugeresa poden de nou viure en nosaltres.
Fem moviment corporal guiat i lliure seguint músiques molt diverses, fem estiraments, fem massatges i meditem.
Aprofundim en el sentit dels símptomes físics per escoltar què vol ser manifestat a nivell emocional i així ajudar a tancar processos.
El maldecap, la pressió alta, el cansament, el nerviosisme, la confusió, les menstruacions doloroses, les pors, el tancament del cor, les ganes sobreexcitades, els dolors dels ossos, els mals d’esquena, les afonies,… poden ser escoltades sense judici i en un clima segur per tal que puguin ser resignificades i dignificades. També podem sostenir més fàcilment allò que no es pot entendre i forma part del misteri del viure.
A Centres ens ajudem a ser persones i a viure una Vida tal i com tenim ganes de viure-la. Ens acompanyem quan no ens en sortim. Ho celebrem quan sentim la força, la bondat i la claredat naturals en nosaltres.
Facilita les sessions Farners Aymerich, Acompanyant de processos de l’ànima i terapeuta corporal, Diplomada de Medicina Tradicional Xinesa i facilitadora de kundalini ioga.
L’ajuda Adhara Díaz, mestra i seguidora del Quart Camí.
Col·laborarà en algunes sessions Juanjo Camarena da Silva, professor de Teatre, conta contes i caminant del Camí sufí.
Els DILLUNS de 20 a 22h a Espai Nuïtat d’Arbúcies.

Cost mensual : 43 euros

Pots venir a provar un parell de classes sense compromís.

Comencem el proper dilluns 6 d’Octubre!


No Comments

Leave a reply

X