a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Arbúcies pel Bé Comú

Arbúcies pel Bé Comú

Nuïtat està participant del projecte municipal d'»Arbúcies pel Bé Comú» conjuntament amb l’Ajuntament d’Arbúcies.

Aquest projecte té tres branques: Salut, Economia i Educació.

Des de la branca d’Educació presentem dues propostes: Formació adreçada a docents i acompanyants d’infants i joves, i Xerrades adreçades a la comunitat de pares i mares.

Oferim la formació a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en el rol d’acompanyant i educador o educadora, tant a nivell informal, com a mestra de llar d’infants, infantil, primària o professorat de secundària, i com a mare o pare.

La formació adreçada a la comunitat de professionals acompanyants d’infants i joves consisteix en quatre sessions per aprendre, aprofundir, posar atenció, compartir noves maneres de mirar-te a tu mateix@, i, d’aquesta manera al Ser, en el seu rol d’alumne, amb qui està creixent i a qui s’està ajudant a desplegar-se.
Ampliar aquell-a qui et penses que ets, ajuda a ampliar-te en tots els teus àmbits, i et promociona en el teu rol d’Educador o Educadora. Entrarem nova informació de caràcter psicològic, viurem experiències corporals, respirarem més àmpliament, meditarem, viurem dinàmiques de grup, assajarem la posta en escena a l’aula, ens iniciarem en l’Eneagrama, esbossarem bases de la psicologia Transpersonal d’Antonio Blay i de l’Advaita Vedanta, compartirem experiències facilitadores i les dificultats, revisarem les relacions entre escola i institut i les famílies, així com fluidificarem el fil conductor entre mestres i professor@s.
Si tens ganes de participar-hi o en vols més informació, contacta’ns a través de l’email: nuitat@gmail.com.

La formació adreçada a la comunitat de mares i pares consisteix en un cicle de 4 xerrades on tractarem els eixos fonamentals pel creixement sa dels nostres fills i filles. Us adjuntem cartell amb cadascuna de les xerrades i les dates.
Si tens ganes de participar-hi només cal que vinguis.

Amb ganes de compartir-ho amb tots vosaltres!

No Comments

Leave a reply

X