a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > Novetats  > Activitats a Nuïtat Espai

Activitats a Nuïtat Espai

Benvolgudes i benvolguts,

 

 
aprofitant aquest final d’estiu dolcet,
us fem arribar el nostre desig d’una entrada radiant i harmònica cap el temps d’intimitat i yinguinització que ens convida la tardor i l’hivern. 
Desig que passeu un bon Solstici i que les vostres agendes per aquest curs siguin coherents amb els temps i els designis de les vostres ànimes.

 

Us fem arribar la informació de les tres activitats estables que continuem a Nuïtat:

 

El Moviment Corporal per a xiques i xics amb la idea de regalar als nostres fills i filles una estona de gaudi, contacte amb la música, el cos i el grup per a seguir ajudant a harmonitzar el seu creixement integral. El dijous a la tarda. Comencem el 15 de Setembre.

 

La pràctica del Kundalini ioga per alinear i escoltar cos i ment a l’Esperit que som. Dimecres matins. Inici 5 d’Octubre.

 

 

 

L’espai de Moviment i Consciència per adultes i adults, un receptacle que al llarg dels anys va transmutant seguint les necessitats del grup i les persones que el conformem, així com els moments de canvi energètic i social que estem vivint.  
Començarem el trimestre en l’exploració corporal i mental al voltant de les 7 direccions de la Vida i els atributs que les acompanyen. Un viatge d’aquest trimestre per escoltar el teu Cor ens els esdeveniments del dia a dia i en la Creació que vas fent del teu trosset de Vida. Dilluns vespre a partir del 3 d’Octubre.
 
 

 
Us recordem que continuem amb l’Acompanyament individual per a moment puntual o per trànsit d’un procés. Es demana hora personal al 605906846.


Aquest trimestre, si les fulles ho volen, us proposarem una jornada de Constel·lacions Familiars pel novembre,
i us informarem del bell projecte «Arbúcies, poble pel Bé comú» del qual estem participant en diferents activitats.

Amb la calma dels nostres cors carregats del Sol Pare d’estiu,
bon final de cicle,
bon començament de curs!!

farners per Nuïtat

 

 

 

No Comments

Leave a reply

X