a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

 

Acompanyament Individual

Un espai per a conèixer-te

Acompanyament Individual

Un temps per escoltar-te, aprofundir, vivenciar i ampliar les maneres en què vols viure la teva vida. Un espai per a conèixer't més i donar-te noves possibilitats.

Escolta, Massatge profund i Integració

La sessió té un temps pel diàleg, per l’escolta profunda i per atendre el cos. El massatge profund i l’harmonia de la natura a través dels olis essencials alquimitzen, simplement, meravelles. Acompanyo temps de crisis, de canvis i de recerca. També pots regalar-te una sessió per pura nutrició i plaer. Hi ha acompanyament per les dones que esteu embarassades: un temps per a contactar amb l’èxtasis del bany hormonal i la vida que portes dins.

NUÏTAT_MASSATGE-0473

Escolta, Massatge profund i Integració

Treballadora Social, especialitzada en Salut Mental i Addiccions. Màster en Intervenció Sistèmica. Diplomada en Medicina Tradicional Xinesa, Instructora de Moviment Expressiu de Centres d’Energia amb Patrícia Ríos. Diplomada en Massatge profund i Lectura Corporal. Facilitadora de Kundalini ioga, TIS a l’Institut Montsoriu. Aprenent de la Vida amb estada de 10 anys a llatinoamèrica. Fundadora de Nuïtat.

  • Nuïtat Espai
  • Hores a convenir
  • 605 906 846

KINESIOLOGIA

A través de la kinesiologia, establint un diàleg màgic amb tots el teus nivells de consciència mitjançant el test muscular, el cos ens parla de l’origen del que li passa i del què necessita. En una sessió de kinesiologia no es pretén curar patologies sinó alliberar l’estrés i memòries limitants allotjades en el cos perquè ell mateix pugui activar els seus mecanismes d’auto-curació. La kinesiologia ens aporta un auto-coneixement, consciència, comprensió i responsabilitat cap a nosaltres mateixos.

Kinesiology-sessions

Kinesiologia

Formada en diferents branques de la kinesiologia tan estructural, emocional, nutricional, per l’aprenentatge, energètica i espiritual amb professionals d’arreu del món. Instructora acreditada de kinesiologia per l’IKC (International Kinesiology College). Biomagnetista. Quiromassatgista. Terapeuta floral del Dr. Barch. Terapeuta de Reiki. En formació de Naturopatia i Medicina Tradicional Xinesa.

  • Nuïtat Espai
  • Hores a convenir
  • 699 963 203
X