a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

Novetats

Nuïtat > General  > 3er Cercle Sóc Dona. Sóc

3er Cercle Sóc Dona. Sóc

Benvolgudes fèmines del Poble de les Dones,

teniu entre dits un projecte adreçat a noies i dones que estigueu fent una trobada amb valtres mateixes. Que tingueu les ganes o la necessitat de trobar noves vivències i coneixements per a comprendre-us millor i desfer nusos del vostre fil vital per a benviure.

Sovint quan les dones ens trobem en confiança i intimitat, alguna cosa dins nostre es relaxa i es posa de bon humor. Així de simple. Les trobades del «Sóc Dona. Sóc» són trobades íntimes on els escenaris proposats ens porten a vivències de nosaltres mateixes que havíem oblidat, o havíem volgut oblidar. De vegades vam haver d’oblidar per a seguir vivint.

És un bell i intens viatge atrevit perquè és interior, és amb tu, amb els teus referents, les teves prohibicions, el teu cos, les teves dones, els teus personatges, les teves forces, els teus secrets, les teves morts, les teves cristal·litzacions, la teva sexualitat i les teves ganes de ser feliç, sencera i creadora.

Us presentem la Tercera Edició del projecte, amb l’experiència i la Presència de les 50 Dones inmenses que hi han participat. Hem après molt, hem compartit molt, ens hem empoderat molt, i estem felices de seguir.

El projecte va nàixer en sincronicitat a un viatge personal i íntim que jo estava vivint arran del trencament de convivència que al 2012 estava elegint. O sigui que el projecte que tens entre mans és un viatge d’Autoconeixement, ballant amb tu i amb  les altres, per a sentir-te, recapitular el teu camí, beneir les teves passes, aprendre a acompanyar-te incondicionalment i manifestar les teves veritats respectuosament. 

L’Equip, a través de l’escolta profunda, de l’art, de la dansa, de la música, de la paraula sagrada, t’acompanyarà amb delicadesa, amb tendresa, amb alegria i amb presència. Som aquí, si tu vols, perquè tu siguis i et manifestis amb tota la teva potència d’acció i quietud, d’amor i poc amor, de saviesa i de no saber. Som aquí per acompanyar-te en la teva exploració i en el moment vital de plaer, crisis, creixement o contracció que estiguis vivint. T’ajudem a fer memòria de possibilitats invisibles, de portes que s’obren, i fem un niu perquè recordis que tots els camins són dins teu. I tu ets intrínsecament lliura quan deixes anar tot allò que no ets.

El projecte vol donar-te força perquè des de l’autorespecte puguis connectar amb el Ser inmens que ets. El viatge és col·lectiu i íntim, les passes són personals i sincronitzades. Ens desitgem, plegades, el millor.

Farners Aymerich i Sureda maternant el Sóc Dona. Sóc

T’adjuntem un vídeo…un vídeo tastet
I el tríptic amb tota la informació de dates, preus i inscripcions.


Nuïtat Espai – Ca l’Aymerich
17401 Arbúcies (Girona)
687930518 – nuitat@gmail.com
www.nuitat.blogspot.com.es
www.facebook.com/nuitat.es

No Comments

Leave a reply

X